Inspiratiedag

Vanwege de genomen maatregelen door de overheid gaat de INspiratiedag op 4 mei 2020 niet door. Zodra er een andere datum is zal dit via de website gecommuniceerd worden.

 

Zoals eerder aangekondigd tijdens de Practitionersdag in het MST zal er in 2020 een INspiratie dag georganiseerd worden. Op 4 mei zijn geïnteresseerden welkom in grand café Plein 7, gelegen in het hart van Woerden. Aanmelding kan via de link op de website!!
De dag zal 's morgens beginnen met een presentatie omtrent netwerkvorming. Hierna volgen presentaties van Practitioners die ons kunnen en willen inspireren, waarna er een stadswandeling door mijn geliefde vestingstad Woerden zal plaatsvinden. Na de lunch zal Margreet Ridder, coach en trainer, het middagdeel begeleiden middels een workshop; zet jezelf neer, de kracht van transparant communiceren en regietheater. Als zorgprofessional wordt je niet geleerd om je waarde kenbaar te maken, maar soms is dat wel nodig. Als je meerwaarde bijvoorbeeld onvoldoende gezien wordt en daardoor niet benut. Of als er te weinig middelen beschikbaar zijn. Aan welke skills kan je werken om jezelf als Practitioner te profileren in het team waarin je werkt... Om 16:00 uur sluiten we de dag af met een hapje en een drankje.
Jeroen Boom
vice-voorzitter